Természetfotózás Szatmárban

A múlt hétvégém második állomása egy kis szatmári falu volt, Gyügye ( igen, nagyon vicces neve van 🙂 ). Az unokahúgom első születésnapját ünnepeltük a családommal. Egy vendégházban szálltunk meg, ami közvetlen szomszédságában van egy kis horgásztó is.

 

 

Az ünneplés után szakítottam időt egy kis sétára és alaposabban szemügyre vettem a növényzetet, a fákat, virágokat. A tó környéke nagyon jó fotós témának bizonyult.

 

 

 

 

 

 

 

 

A vendégház környezetében egy fekete macska is felbukkant, akinek nemrég született három hófehér kölyke. A kiscicák nagyon félénkek voltak. Megbújtak a sűrű növényzet alatt és egész nap nem láttuk őket, nem merészkedtek ki. Leültem és távolról figyeltem őket. Sok-sok türelemmel, de körülbelül egy fél óra alatt sikerült őket kicsalogatni a rejtekhelyről. 🙂

 

 

 

 

 

 

A végén az egyik cicával már kifejezetten összebarátkoztunk, még azt is megengedte, hogy megsimogassam és egy idő után már önfeledten játszott mellettem.

 

 

A nap végén pedig átgurultunk Panyolára, a Panyolafesztre. Habár a környéken nőttem fel, mégis erről a fesztiválról csak nemrég hallottam. Nagyon pozitív élmény volt, szuper hangulat fogadott minket (oda sajnos nem vittem a fényképezőgépemet). A legnagyobb meglepetés mégis a Szabó Balázs Bandája koncert volt, akik éppen azon az estén adtak egy felejthetetlen koncertet. Ha Ti is szeretitek a srácokat, akkor ajánlom jövő héten a koncertjüket a Budapest Parkban. Sok-sok új dalt hallhattok majd a legújabb lemezükről. Ott találkozunk! 🙂

 

 

 

Fotók: Bereczki Ivett

 

You may also like