Budapesti programajánló – 2021. július 13-20.

Ha tehetném, minden héten hoznék egy ilyen válogatást, mert szerencsére mindig vannak olyan események Budapesten, amikre érdemes odafigyelni. Erre a hétre hoztam zenét, mozit és két vásárt is. Szokásomhoz híven, itt-ott én is biztosan felbukkanok majd. 🙂

 

Fotó: Bereczki Ivett – GYOROK

 

GYOROK x SISKO

2021. július 13-20.

#divat #vásár

Györök Bori, azaz a GYOROK márka alapítója és tervezője a hazai divat szcéna egyik fiatal feltörekvő tehetsége. Legutóbb a Syoss Fashion Show 2021 versenyén alkotott egy nagyon különleges mini kollekciót, most pedig a SISKO Studio ad otthont Bori Trone-de-Pauline ékszerkollekciójának egészen egy hétig. A keddi megnyitón én is ott jártam és garantálom nektek – hogy ha elmentek ,  egytől-egyig egyedi és karakteres szépségekkel találkozhattok.

 

Perrin live az A38 Hajón

2021. július 14. (szerda) 19:00

#koncert

A Perrin Palotai Soma a 70-es évek funk-soul zenei gyökereiből táplálkozó dallamos vokállal operáló projektje. Harmath Soma és Czirják Tomi fix tagok mellé szerdán Heilig Tomi és Sági Viktor is csatlakozik. A zenekar egyébként egyre több hazai klub és fesztivál közkedvelt formációja, ami nem véletlen. Az igényes és minőségi popzene egyik legpozitívabb karakterei a srácok. Ezen az estén pedig vendégként MYGL, HALOSARA és LEV TOYSTORE is a színpadra áll majd.

Az eseményt Facebookon is megtaláljátok, jegyet pedig itt tudtok vásárolni.

 

Mörk a Kobuciban

2021. július 15. (csütörtök) 19:00

#koncert

A Mörk zenekar új albuma hamarosan érkezik, amiről a dalok egyesével jelennek majd meg júliusban. Koncertjeiken már ezekből is hallhat néhányat a közönség. Legközelebb csütörtökön a Kobuciban mutatja meg a csapat a zsenialitását. Egyébként valahogy így néz ki egy zenekar, ahol mindegy egyes tag a saját hangszerének virtuóza. A humorukról pedig még nem is beszéltünk! Kövessétek őket social felületeiken és ti is megértitek, mire célzok.

A csütörtöki koncert eseménye itt, a jegyek itt érhetőek el!

 

Vintage Night Market – Garázsvásár éjszakai kivitelben

2021. július 15. (csütörtök) 16:00

#vásár

Rajongok a régiségekért és a kincskeresésért. Ha ti is izgalmasnak találjátok a régi tárgyakat és/vagy szívesebben választotok környezettudatosabb megoldást a lakberendezéskor is, akkor az Industrial Lamp Budapest két napos vására nektek (is) szól. A válogatott vintage tárgyakon túl élőzenével, hideg sörrel és limonádéval is készülnek a szervezők.

Az esemény részleteit megtaláljátok a Facebookon.

 

ELMARAD! Budapest Kertmozi – Ruben Brandt

2021. július 16. (péntek) 21:00

#mozi

Frissítve: Sajnos az időjárás miatt a szervezők lemondták a vetítést. De mindenképp figyeljétek az oldalukat a jövőben, mert nagyon sok izgalmat tartogatnak még a nyárra!

A nyáron az egyik kedvenc időtöltésem a kertmozizás, mégpedig azért, mert kifejezetten szép kertmozi helyszíneket is el lehet csípni, főleg a Budapest Kertmozi szervezésében. Pénteken például a Városháza belső udvarán az elmúlt évek egyik legizgalmasabb magyar animációs filmjét, a Ruben Brandt, a gyűjtő című alkotást nézhetitek meg. Amit még fontos tudni, hogy a vetítés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Itt tudtok helyet foglalni magatoknak.

 

 

You may also like