Budapesti programajánló – 2021. június 16-20.

Végre újra látogathatunk kulturális eseményeket Budapesten, ezért ismét van értelme programajánlót készítenem nektek. Ezen a héten olyan eseményeket hoztam, amikhez így vagy úgy, de nekem is van személyes kötődésem. Lássuk, milyen izgalmak várnak ránk a héten!

Fotó: Bereczki Ivett

 

Szűcs Péter: Dharma – könyvbemutató és dedikálás

2021. június 16. (szerda) 18:00

#könyv

Múlt héten jelent meg Szűcs Péter újságíró első regénye, ami már most kivívta a szakma és a közönség érdeklődését. Péterről az elmúlt években a legtöbbet a PetersPlanet.travel online utazási magazin kapcsán hallhattunk, ahol a világ minden tájáról szerzett élményeiről tudósít. A Dharma című regényét is átszövi az utazás motívuma, aminek egy család története ad keretet. Most szerdán a Jókai Anna Szalonban mesél a könyv születéséről.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amihez email címet az eredeti eseményben találjátok.

 

ANNA DAUBNER X SAMSUNG kapszula kollekció bemutató

2021. június 17. (csütörtök) 16:00 – 21:00

#divat

Daubner Anna a fiatal hazai divattervezők egyik legnépszerűbb alkotója. Legújabb kapszula kollekcióját a Samsunggal együttműködésben készítette és a teljes tervezői folyamatot dokumentálta és megosztotta a követőivel. A kollekció különlegessége, hogy a központi témája a Magyarországon élő védett és veszélyeztetett állatfajok.  Az elkészült darabokat élőben legelőször csütörtökön, a Margot Budapestben láthatja a nagyközönség.

Az eredeti eseményt itt találjátok.

 

Forrás: Anna Daubner – Fotó: Bodnár Zsófia

 

KAS Műhely Kerámia Kiállítás és Vásár

2021. június 19. (szombat) 12:00

#kiállítás #vásár

Bartis Kata kerámiái ezer közül felismerhetőek, forma- és színvilága egyfajta tökéletlen tökéletességet képvisel. Tárgyai amellett, hogy műalkotásként is funkcionálnak, hasznos és értékes elemei lehetnek bárki otthonának. Kata legújabb alkotásait a Fabrika bútorboltban nézhetitek meg élőben és kérdezni, vásárolni is tudtok majd tőle.

További infót a Facebook eseményben olvashattok.

 

Forrás: Fabrika – Kas Műhely

 

Budapest Kertmozi: Holdfény királyság

2021. június 19. (szombat) 21:00

#mozi

Azt hiszem, Wes Anderson világát senkinek sem kell bemutatni. Az egyik bájos alkotását, a Holdfény királyságot most nagyon hangulatos környezetben, a Hunyadi téri kertmoziban nézhetitek meg. Ha már hiányzik a mozi élmény, de még nem szívesen mennétek zárt térbe, ez egy tökéletes választás!

Helyet foglalni a Budapest Kertmozi oldalán tudtok.

 

 

+1

Korábban is volt már arra példa, hogy az adott héten egy-egy vidéki programot is becsempésztem a gyűjtésembe és most is hoztam valamit. Ha vasárnap Zsámbékon jártok, nem kérdés, hogy mit nézzetek meg este.

 

Csoóri Sándor: Párbeszéd, sötétben – színházkoncert

2021. június 20. (vasárnap) 20:00

#színház #koncert

Ezt a programot semmiképp sem hagyhattam ki az eheti ajánlómból, mivel a premieren múlt héten én is ott voltam a Margó Fesztiválon és elvarázsolt. De ami még ennél is fontosabb számomra, az énektanárom, Kiss Flóra az előadás egyik alkotója és előadója, akire nagyon büszke vagyok. Egyszerűen zseniális lett a végeredmény!

További infót az eredeti eseményben találtok. Ha én nem győztelek meg titeket, ez a trailer biztosan gondoskodik róla.

 

You may also like