Budapesti programajánló – 2018. november 8-12.

Kisebb kihagyás után ismét összeállítottam egy budapesti programajánlót. Az őszi-téli időszakban igyekszem ismét rendszeresíteni ezeket a bejegyzéseket. Lássuk, mi minden vár ránk ezen a hétvégén!

 

Illusztráció: Bereczki Ivett

 

NIGHT Shopping BAGS

2018. november 8. 18:00-21:30

#divat

A Repertory-s lányok ismét hosszabb nyitvatartással várják a divatrajongókat. Ezen az estén a táskáké lesz a főszerep. 15 % kedvezménnyel vásárolhattok DAIGE, Nuen és Sertees darabokat.

Csatlakozzatok az eseményhez a Facebookon.

 

 

Kikeltető ’18 / Harmadik kör

2018. november 8. 20:00

#zene

A Kikeltető keretében feltörekvő zenekarok mutatkozhatnak be a Dürer Kertben. A szakmai zsűri visszajelzése alapján csütörtök este négy zenekar zenél majd.

A fellépőkről bővebben az eseményben olvashattok.

 

 

 

NOS Dressz Diszkont

2018. november 10. 14:00

#vásár

A NOS egy hangulatos kis üzlet, stúdió, közösségi tér a Hunyadi úton. A megnyitóról én is beszámoltam a blogon korábban. Most szombaton a NOS-lányok saját gardróbjukból tartanak vásárt.

A vásárról bővebb infót a Facebookon olvashattok.

 

 

Otthon – Rofusz Kinga könyvbemutató és kiállítás

2018. november 10. 18:00

#kiállítás

Rofusz Kinga illusztrátor, Otthon című könyvében képekben mesél el egy történetet, amiben egy kisfiú szeretett otthonuktól búcsúzik. A könyv grafikáiból nyílik kiállítás a Gross Arnold Galériában most szombaton. A helyszínen megvásárolhatjátok a könyvet és a grafikákból készült képeslapokat is.

Az esemény részleteit megtaláljátok a Facebookon.

 

 

Zsebuniverzum közönségtalálkozó a Púderben

2018. november 11. 16:00

#irodalom

Kemény Gabriella első verseskötetéről, a Zsebuniverzumról mesél a Púderben. Az esemény kiírás alapján egy kötetlen közönségtalálkozóra számíthattok. Addig is böngésszetek Gabriella munkái között az Instagramon.

A közönségtalálkozó részleteit itt találjátok.

 

 

MOME IDE Trash és design

2018. november 12. 19:00

#előadás

Itt az ősz és ezzel együtt folytatódnak a MOME IDE előadások. A következő alkalom a trash és a művészet kapcsolatát boncolgatja.

A hétfői előadásokról bővebben az eseménynél olvashattok.

 

 

You may also like