Budapesti programajánló – 2018. szeptember 6-9.

Itt van az ősz…és én kifejezetten örülök neki. Nyáron nem mindig érzi jól magát az ember a nagyvárosi nyüzsgésben és perzselő melegben, viszont ősszel ismét kellemes Budapesten is. Lássuk milyen izgalmak várnak ránk ezen a hétvégén!

 

Illusztráció: Bereczki Ivett

 

Kéknyúl a Budapest Borfesztiválon / Budavári Palota

2018. szeptember 6. 18:30

#koncert

A hazai soul és funk zene meghatározó formációja a Kéknyúl. Andrew Hefler és zenésztársai a Budapest Borfesztiválon zenélnek csütörtökön. Egyébként a fesztiválon sok más program közül választhattok még, nézzetek körül a weboldalon!

A koncert részleteit pedig megtaláljátok a Facebookon.

 

 

 

Dreamland by Dora Kontha

2018. szeptember 6. 19:00-21:00

#kiállítás

Kontha Dóra fotográfus munkái varázslatosak. Az analóg fotókat a világ legkülönfélébb helyszínein készítette. A TOBE Gallery-ben csütörtökön nyílik a Dreamland című kiállítása.

A megnyitó a Facebookon.

 

 

Hadik Utcabál #3

2018. szeptember 7. 16:00

#zene

A Hadik Kávéházat azt hiszem senkinek sem kell bemutatnom. A kávéházban a magyar irodalom nagyjai is megfordultak az 1920-as években. A mai Hadik is hasonlóan népszerű, mint akkoriban. A kávéház újranyitását ünneplik harmadik éve szeptember 7-én. Sok-sok koncertet hallgathattok meg aznap este a Bartók Béla úti kultikus helyen. A fellépők között ott lesz a Kodachrome is.

A részletes program.

 

 

 

Nyílt Nap a Corvin Rajziskolában

2018. szeptember 8. 09:00-20:30

#művészet #oktatás

A blogon már többször említettem a Corvin Rajziskolát. Habár képzéseikre még nem jártam, de beszélgettem már az oktatóikkal, követem a munkájukat és ezek alapján csak ajánlani tudom őket. Ha szeretnétek valamilyen művészeti ágban elmélyedni és érdekel, hogy milyen képzéseket kínál a Corvin, akkor regisztráljatok a Nyílt Napra!

További tudnivalókat és a bemutató órák időpontjait az eseményben találjátok.

 

Csikós Kornélia, korábbi Corvin Rajziskola hallgató animációs vizsgafilmje

 

 

NOS megnyitó

2018. szeptember 8. 14:00-19:00

#művészet #divat

A NOS a legújabb művészeti közösségi tér a városban. Workshopok, brunchok helyszínéül szolgál majd, nem mellesleg ruhákat, lakberendezési tárgyakat és Hitka Viktória képzőművész csodás porcelán tányérjait is megtaláljátok ott. A hivatalos megnyitó most szombaton lesz.

Az esemény részletei.

 

 

kiskertpiac – indián nyár

2018. szeptember 9. 10:00-16:00

#vásár

Szeretnétek kicsit hangolódni az őszre? Mit szólnátok egy finom illatos szója gyertyához, friss fűszernövényhez vagy egy természetes alapanyagú kozmetikumhoz? A kiskertpiac vasárnapi vásárán mindezt egy helyen megtaláljátok.

További infókat a Facebookon olvashattok.

 

 

You may also like