Őszi varázslat a kőfejtőben, avagy ismét menyasszony voltam

Már egy ideje nem álltam a kamera előtt, de egy baráti invitálásnak köszönhetően ismét részese lehettem valami igazán szépnek. Szóval hosszas előkészítés és egyeztetés után elutaztunk Diósdra és megalkottuk közös őszi álomvilágunkat.

 

Fotó: Török-Bognár Renáta

 

Úgy tűnik néhány évente belebújhatok egy menyasszony bőrébe, amit nagy divatrajongóként cseppet sem bánok. Három évvel ezelőtt két csodaszép Bálint Sára ruhát viselhettem Gusa Georgina fotós jóvoltából, aki egy esküvői kreatív fotózáshoz invitált. Annak a napnak az élménybeszámolóját szintén megtaláljátok a blogon.

Legutóbb viszont a három évvel ezelőtti fotózás virágos, dekoratőr zsenijével, Marjai Ágival dolgozhattunk újra együtt. Úgy tűnik az ősz és én jól állunk egymásnak, legalábbis az Ági és csapata által megálmodott terrakotta, narancs és barna árnyalatokban pompázó világban nagyon otthonosan éreztem magam. Nem beszélve Nagy Dominika elképesztő ruhakölteményéről, amit mintha csak én választottam volna. Ezen a csípős őszi napon pedig még partnerem is akadt, Kertész Ákos személyében.

Szóval íme a személyes kedvenceim Török-Bognár Reni fotóiból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt is köszönöm Áginak, hogy gondolt rám és a csapat többi tagjának, akik lelkes és profi munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy egy ilyen csodaszép anyag megszülessen. Na és persze kövessétek is őket, náluk még fel fog bukkanni egy-egy olyan fotó, amit nálam nem láthattatok.

 

Szervezés, dekoráció és virágok: Love DIY Wedding
Fotók: Török-Bognár Renáta
Táblák, kalligráfia és grafika: Dióssi Linda – Kisdió
Smink, haj: Szlameniczky Zita
Modellek: Bereczki Ivett és Kertész Ákos
Menyasszonyi ruha: Nagy Dominika
Fejdísz: Wolf & Moon
Öltöny, ing és nyakkendő: Digel
Torta, macaronok: Vasas Nelli
Bérelhető kerámiák, fotel és asztal: Horváth Eszter
Bérelhető textil szalvéták és futó: Natural Decor Rentals

You may also like