Budapesti programajánló – 2018. szeptember 13-16.

Ha csütörtök, akkor kispéntek, ha kispéntek, akkor budapesti progamajánló a blogon! Legyen szép hétvégétek!

 

Fotó: Bereczki Ivett

 

Repertory Gellért tér opening

2018. szeptember 13. 19:00

#divat

Tóth Melinda (Daige) és D. Nagy Kinga (the Mama Kin), azaz a Repertory alapítói néhány hete búcsúztatták el üzletüket az Alagút utcában, hogy egy nagyobb helyre költözzenek a Gellért térre.

A korábbi profilt megtartva a ruhák és ékszerek mellett, kerámiákat, virágokat, natúrkozmetikumokat és egyéb apróságokat is megtalálhattok a kínálatukban, kiegészülve néhány új márkával. Csütörtökön az új üzlet hivatos megnyitójával, hosszabb nyitvatartással várnak mindenkit a lányok.

A megnyitó részletei.

 

 

Ék zenekar az A38 Hajón

2018. szeptember 14. 19:00

#koncert

Az A38-on egy dögös rockkoncerttel indíthatjátok a hétvégét. Az Ék zenekar két lemezzel büszkélkedhet már, egyre több hazai fesztiválon és koncerthelyszínen találkozhattok velük, pénteken pedig a hajón mutatják meg mit tudnak.

A koncert részletei a Facebookon.

 

 

 

Leszámolás velem a Jurányi Házban

2018. szeptember 15. 19:00

#színház

Emlékeztek a Nagy Dániel Viktorral készült interjúmra? A beszélgetés során a Leszámolás velem című monodrámát is érintettük, ami Dani egyik nagyon fontos szerepe. Most szombaton a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban ismét színpadon lesz a darab. Nézzétek meg az előadást, ha szeretitek a mély és személyes hangvételű produkciókat!

A darabról a Jurányi Ház weboldalán tájékozódhattok.

 

 

 

ElevenŐsz Mexikó: Frida és a női szerepek

2018. szeptember 16. 13:00

#beszélgetés

Az ElevenŐsz idei vezérfonala Mexikó. Ennek kapcsán Frida Kahlo munkássága előtt is tisztelegnek a szervezők. A Faur Zsófi Galériában egy izgalmas kerekasztal-beszélgetés keretein belül boncolgatják a szakértők a művésznő társadalomban betöltött szerepeit, a nőiség szabadabb és hagyományosabb értelemben vett megélését.

Az eseményhez a Facebookon csatlakozhattok.

 

You may also like