Budapesti programajánló – 2018. március 22-26.

A következő napokra nagyrészt zenei programokat hoztam Nektek. Elég széles zenei palettáról válogattam, ezért biztos vagyok benne, hogy találtok az ízléseteknek megfelelőt. Ráadásul van olyan program, amit nem csak a budapestiek élvezhetnek. 🙂

 

Illusztráció: Bereczki Ivett

 

 

Muzsik és Volkova@Gólya

2018. március 22. 20:00

#koncert

Az elmúlt időszakban több szuper koncerten is voltam a Gólyában és a soron következő Muzsik és Volkova koncert is hasonlóan kellemesnek ígérkezik. Már csak azért is, mert a testvérpárt ezen az estén Prommer Patrik (Kafkaz) kíséri majd különféle hangszereken.

Az esemény a Facebookon.

Addig is egy gyönyörű dal tőlük:

 

 

 

TULIP Market – meet your local farmer

2018. március 24. 10:00-17:00

#vásár

Habár hivatalosan már itt a tavasz, az időjárás egyelőre dacos velünk. Ha szeretnétek a tavasz illatot becsempészni az otthonotokba, akkor a hétvégén látogassatok el a Wild Flower Bar-ba, ahol a makói tulipánoké a főszerep. A különleges tulipánfajtákról magát a termelőt is kérdezhetitek és persze egy-egy csokor virágot Ti is hazavihettek magatokkal. 🙂

Az esemény a Facebookon.

 

 

Kamara-Kör koncertek – Zemlényi Eszter, Ránki Fülöp

2018. március 25. 17:00

#koncert

Ezen a héten legnagyobb szívvel jóbarátom és korábbi énektanárom koncertjét ajánlom Nektek. Zemlényi Esztert már említettem a korábbi zenével foglalkozó posztomban is. Esztert Ránki Fülöp kíséri majd zongorán és Debussy és Messiaen műveket fognak előadni.

Az eseményről részleteket a Petőfi Irodalmi Múzeum oldalán találtok.

 

 

Silent Stream – Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint duó

2018. március 26. 21:00

#zene

A Silent próbateremnek köszönhetően a jövő hét elején ismét beleshetünk a kulisszák mögé. Legközelebb Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duójának próbáját nézhetjük végig, ami érzéseim szerint közelíteni fog a koncertélményhez.

Az eseményt itt találjátok, benne pedig a linket, amivel élőben követhetitek a próbát.

 

 

You may also like