Dolce Vita Budapesten

Ez a nyár nagyon más, mint a korábbiak. A nagy tengerparti csobbanásokról idén csak visszafogottan ábrándozunk. Mi azért megpróbáltuk a nem is annyira lehetetlent. A forró olasz életérzést átélni Budapest utcáin.

 

 

Mint néhányan biztosan tudjátok, imádok mindent, ami fotózás. Pontosan ezért időről-időre egy profi stábbal közösen alkotok meg valamilyen témát, ami éppen foglalkoztat.

Ami mostanában sokszor az eszembe jutott, az Olaszország és a mediterrán életérzés. Szerettem volna újra ellátogatni az olaszokhoz, de a jelen helyzetben idén nyáron nem kockáztattam volna. De miért ne lehetne megtapasztalni valami egészen hasonlót Budapesten? A Güll Baba utca környékén egy pillanatra azt érezheted, hogy egy olasz kisvárosban sétálgatsz.

Kis csapatunkkal nekivágtunk az emelkedőnek és játszani hívtuk Budapestet. Akik társaim voltak ebben a kalandban, az a nagyon fiatal és szuper tehetséges fotós Albert Alianna, a rutinos stylist Bíró Barbi és Erdősi-Lőrincz Nóra sminkes, aki már ismeri az arcom minden pontját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönöm a lányoknak a közös munkát, nagyon élveztem, már a készülődést is. A spagetti főzést, a gyümölcs válogatást, de még a magassarkúban emelkedőn tipegést is. 🙂 Azért remélem, – a nem is annyira távoli jövőben – újra felfedezhetem élőben is Olaszország pezsgő utcáit.

You may also like