Budapesti programajánló – 2018. január 25-28.

Időről-időre szeretnék kulturális, művészeti programokat ajánlani Nektek. Mivel Budapesten élek, ezért nagyrészt budapesti eseményekről értesülök, de igyekszem egy-egy vidéki programot is becsempészni majd az aktuális gyűjtésbe. Lássuk a hét második felére a javaslataimat!

 

Illusztráció: Bereczki Ivett

 

Esernyős Live – Shaibo

2018. január 25. 19:00

#koncert

A Shaibo zenekar Óbudán zenél csütörtökön. A zenekar jazzes-soulos hangzású igényes popzenét játszik, Szigeti Zsófi vezetésével.

Az esemény a Facebookon.

 

 

 

A TRIP bemutatja: Noémo, vendég: Barkóczi Noémi

2018. január 26. 20:30

#koncert

A Noémo zenekar és vendége Barkóczi Noémi ( a vele készült interjúmat a blogon is olvashatjátok ) a TRIP Hajón zenél péntek este. Mivel Barkóczi Noémi az egyik kedvenc magyar énekesem, ezért nem is kérdés, hogy ez a koncert is bekerült a gyűjtésembe.

“A Noémo egy 100%-ban természetes összetevőkből álló levendula-pop formáció. Érdekel, hogy mit takar ez a fogalom? Emberséges, természetesen megszólaló, őszinte, dimenziókat átívelő, magyar nyelvű dalokat.”

Az esemény a Facebookon.

 

 

 

Hadik Brunch Borbély Alexandrával, Pálmai Annával és Trokán Nórával

2018. január 27. 11:00

#irodalom

Három fiatal színésznővel reggelizhettek a Hadik brunch keretein belül szombat reggel. 🙂 Az esemény ingyenes, de ne felejtsetek el regisztrálni!

Az esemény a Facebookon.

 

 

Testről és lélekről – Művész Art Mozi

2018. január 28. 18:45

#mozi

Vasárnapi mozizáshoz nem is ajánlhatnék mást, mint a héten Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről című magyar filmet. Ha még nem láttátok, akkor irány a mozi, például a Művész!

 

 

+1

Coolors kiállításmegnyitó – Szombathely

2018. január 26. 20:30

#kiállítás

Ha szombathelyiek vagytok, akkor kötelező program péntek estére Zergi Bori fotográfus, Szigeti Vanda textiltervező iparművész és Bonyhádi Károly tervezőgrafikus közös kiállításának megnyitója.

Volt szerencsém Vanda ruháját viselni, amikor Bori készített rólunk zenekari fotókat (lásd a legutóbbi posztom utolsó képe)! Biztosan nem fogtok csalódni, meleg szívvel ajánlom őket.

Az esemény a Facebookon.

Remélem izgalmasan fog telni a hétvégétek és legalább az egyik programra eljuttok majd. Én biztosan! 😉 Kellemes kikapcsolódást!

You may also like