Budapesti programajánló – 2018. július 19-21.

Már javában tart a nyár, bár az időjárás most picit megviccelt minket. Ha Ti sem andalogtok éppen egy mediterrán városkában és nem sütettitek a hasatokat a tengerparton, akkor ez a poszt Nektek szól. Ne keseredjetek el, itthon is ki tudjátok élvezi a nyári napokat, csak picit körbe kell nézni. Újabb budapesti ajánló következik.

 

Fotó: Bereczki Ivett

 

Ivan & the Parazol akusztik az Esernyősben

2018. július 19. 19:00

#koncert

Óbudán egész nyáron találhattok egy-egy jó koncertet. Most az Ivan & the Parazol zenekar tagjai zenélnek akusztikus felállásban az Esernyősben.

A koncertről bővebben.

 

 

Antonia Vai – Pontoon

2018. július 19. 19:00

#koncert

Jó zenében nem lesz hiány a hét második felében. Ha a belvárost könnyebben meg tudjátok közelíteni és a kivilágított Lánchíd látványa is vonzó számotokra, akkor van egy másik jó tippem Nektek csütörtökre. Antonia Vai először lép fel a Pontoon-on, mégpedig teljes zenekaros felállásban. Elég jó kis koncertnek ígérkezik.

Részletek a Facebook eseményben.

 

 

 

Kutyák szigete

2018. július 20. 19:15

#mozi

Ha még nem láttátok Wes Anderson legújabb animációs filmjét, akkor itt a remek alkalom. Ha mozizásról van szó, akkor mindenképpen a kisebb művészmozikat ajánlom. Sokkal hangulatosabb és mindig minőségi filmek közül tudtok válogatni. Nézzétek ki, melyik nap jó Nektek, aztán irány a Művész mozi!

Mikor vetítik?

 

 

 

Zsivány Aperol Brunch és DVA nyári vásár

2018. július 21. 10:00 – 20:00

#brunch #vásár

A Zsivány és a DVA közös programot szervez szombatra. Finom ételek és italok társaságában nézelődhettek és vásárolhattok kedvezményesen DVA termékeket. Többek között szuper egyedi fürdőruhák és hátizsákok is várnak Rátok. Az esemény kutyabarát! 🙂

Részletek a Facebookon.

 

 

OHNODY akusztik

2018. július 21. 19:30 – 21:00

#koncert

Ha a szombat estét is kellemesen szeretnétek eltölteni, akkor hallgassátok meg OHNODY-t, azaz Hegyi Dórit az Akvárium Teraszon. Ezen az estén Dórit Bakos Zita kíséri billenytűn.

A koncert ingyenes.

Addig is egy kis ízelítő a Nude című EP-ből.

 

 

 

You may also like