Budapesti programajánló – 2018. április 12-16.

Illusztráció: Bereczki Ivett

 

 

Akvarellfestés Kerámián Workshop

2018. április 12. 18:00

#workshop

Ha Titeket is elvarázsolnak a gyönyörű, egyedi kerámiák, akkor a mai kerámiafestő workshop Nektek szól. Ráadásul az este folyamán Antal Balázs, azaz a Baantal márka designere lesz a segítségetekre, így garantált a minőségi végeredmény.

Jelentkezés és részletek a MadeByYou oldalán.

 

 

Jónás Vera Experiment, Shaibo@Kuplung

2018. április 14. 19:00

#koncert

Szombaton a Kuplungban Jónás Vera Experiment koncert lesz és a Shaibo a meghívott előzenekar. Jónás Vera és zenekara a hazai koncertélet állandó szereplői és a Shaibo is egyre több klubban megfordul.

Az esemény a Facebookon.

 

 

 

Cinka Clutch Workshop – Sertees

2018. április 15. 11:00

#workshop

A Sertees márka mögött két szuper tehetséges tervező, Bartos Tímea és Albert Tímea állnak. Ha szeretnétek egy egyedi Sertees clutchot és éreztek magatokban kellő kreativitást, akkor jelentkezzetek a vasárnapi workshopra és készítsétek el a sajátotokat.

A workshopról részleteket a weboldalon és a Facebookon találtok .

 

 

Barkóczi Noémi az Akvárium Tavasz Teraszon

2018. április 15. 17:00

#koncert

Ha vasárnap kevésbé éreztek energiát a kreatív programra, akkor üljetek ki az Akváriumhoz Barkóczi Noémit hallgatni. Noémit nagyon sokszor ajánlottam már a blogon, nem véletlenül. A vele készült interjúban bővebben olvashattok róla.

Az esemény a Facebookon.

Addig is az egyik kedvenc dalom az előző lemezéről.

 

 

 

MOME IDE Színház és design

2018. április 16. 19:00

#előadás

A MOME IDE sorozat mindig egy-egy érdekes téma köré fűzi az előadásait, amelyeknek egyik központi eleme mindig a design. A soron következő alkalommal négy előadást hallgathattok meg, melyek a színház és a design kapcsolatát vizsgálják.

Az esemény a Facebookon.

You may also like