Budapesti programajánló – 2018 augusztus 28 – szeptember 2.

Lassan vége a nyárnak, de ne szomorkodjatok! A levegő felfrissül, és egyre szívesebben töltjük a hétköznapokat is a városban. Ezen a héten sok szuper kikapcsolódási lehetőség vár ránk, ezért van olyan nap, ahol több opciót is hoztam, hogy tudjatok választani. 🙂

 

Fotó: Bereczki Ivett

 

VAN/Rossz koncert – Pontoon

2018. augusztus 28. 20:00

#koncert

A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan az egyik kedvenc magyar filmem az elmúlt évekből, többek között a természetes bája miatt. 🙂 A film készítőiből alakult VAN zenekar írta anno a film zenéit is. A rendező, Reisz Gábor Rossz versek című új filmjénél is hasonló megoldást választottak. A film idén decemberben kerül a mozikba, de a dalokat már kedden meghallgathatjátok és persze a jól ismert VAN-szerzemények is felcsendülnek majd.

A buliról bővebben.

 

 

 

Rofusz Kinga – Földön lebegők, égen járók

2018. augusztus 29. 10:00-18:00

#kiállítás

Ha már a hét elején szeretnétek valamilyen kulturális programot, akkor javaslom Rofusz Kinga illusztrátor kiállítását a B32 Trezor Galériában. Kinga korábbi munkáiból nézhettek meg egy csodás válogatást. A kiállítás 2018. szeptember 7-ig látogatható.

Részleteket a Facebook eseményben találtok.

 

 

Kun Fruzsina – Makacs folt

2018. augusztus 30. 18:00

#kiállítás

Csütörtökön pedig egy kiállítás megnyitóra is elmehettek a Karinthy Szalonba. Kun Fruzsina festő- és grafikusművész Makacs folt című kiállítását Révész Emese, művészettörténész nyitja meg.

Az esemény pontos részleteit a Facebookon találjátok.

 

 

Szendrői & Tóth est @ Warm Up Udvar az Esernyősben

2018. augusztus 30. 19:00

#koncert

Az Elefánt két alapítótagja, Szendrői Csaba és Tóth András zenél Óbudán. Az izgalmas dalszövegeiről ismert alternatív zenekar zenészei ezen az estén intimebb felállásban muzsikálnak.

A koncert a Facebookon.

 

 

ArtPride SketchWalk 2018.

2018. szeptember 1. 15:00

#rajz #séta

Ezen a héten kétségkívül ez a kedvenc programom. A blog egyik első posztja a tavalyi ArtPride-ról szóló beszámolóm volt, mivel én is ott voltam és végigkísértem a rajzoló csapatot. Csupa szívvel ajánlom Nektek ezt a szuper programot, ha szerettek rajzolni, az sem baj, ha nem vagytok profik. ♡

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Részletek a Facebookon.

 

Fotó: Pure Delicates

 

 

Budapest Rooftop Cinema Special Edition: Amelie csodálatos élete

2018. szeptember 1. 19:00

#mozi

Szombaton a Corvin Plaza tetőteraszán a már-már klasszikusnak számító Amelie csodálatos életét vetítik eredeti nyelven, magyar felirattal. Az egyik személyes kedvencem ez az alkotás.

Jegyet itt tudtok vásárolni. A vetítésről bővebben.

 

 –

 

Shaibo akusztik – Art Quarter Budapest

2018. szeptember 2. 19:00

#koncert

Végül zárjátok a hetet egy kellemes Shaibo koncerttel. Ezt a fiatal zenekart már többször ajánlottam és fogom is még, mivel egytől-egyik kiváló zenészek alkotják a csapatot. Hallgassátok meg őket!

Az esemény a Facebookon.

 

 

You may also like