Budapesti programajánló – 2018. május 11-13.

Ismét egy hétvégi programajánlóval érkezem, mert szeretitek. 🙂 Szerencsére nincs olyan hétvége Budapesten, ami ne tartogatna valami izgalmat. A következő napokban hallgathatunk sok-sok zenét, megnézhetünk megannyi filmet és kreatívkodhatunk is. Nézzétek csak!

 

Fotó: Bereczki Ivett

 

 

Žagar és Analog Balaton koncert a Kuplungban

2018. május 11. 19:00

#koncert

A Žagar tavaszi turnéra indul, hogy népszerűsítsék a legújabb dupla remix vinyl korongjukat, a korábbi albumaik legjobb dalaival. Ezen az estén Fatou Gozlannal kiegészülve lépnek a színpadra, aki az észak-afrikai hangszerekkel csempész egzotikus hangzást a színpadra. Az előzenekar pedig az általam is nagyon kedvelt Analog Balaton lesz.

Izgalmas estének ígérkezik.

A koncert a Facebookon.

 

 

 

Eleven Tavasz a Bartókon

2018. május 11 – 13.

#program

A Bartók Béla út évről-évre egyre színesebb és pezsgőbb. Ezen a hétvégén pedig ismét Eleven Tavasz. 🙂 Három napon át zenével, kiállítással, vásárral, workshopokkal és kreatív programokkal készülnek a szervezők. Tavaly ott énekeltem én is a program részeként, azt hiszem nem kell részleteznem mennyire élveztem. 🙂

Az összes programot nehéz lenne felsorolni, inkább böngésszétek végig a részletes eseményt!

 

 

Artmozik éjszakája 2018

2018. május 11. 18:00 – 2018. május 12. 06:00

#mozi

Habzsoljátok a filmeket és a művész mozi hangulatnál nem tudtok jobbat elképzelni? Akkor az Artmozik éjszakáját Nektek találták ki. Egy karszalaggal egy éjszaka alatt öt fővárosi mozit is meglátogathattok és kedvetekre adagolhatjátok túl a filmeket. A felhozatal nagyon színes, így biztosan találtok sok-sok alkotást, ami kedvetekre való.

Részletes programért kattintsatok a Facebook eseményre!

 

 

Dora XS workshop – Anna Amélie

2018. május 12. 12:00-18:00 és 2018. május 13. 12:00-18:00

#workshop #divat

Ezen a hétvégén a kreativitásotokat és a divat iránti szenvedélyeteket is kiélhetitek. Biztos vagyok benne, hogy a divatrajongóknak nem kell bemutatnom Oláh Anna márkáját, az Anna Amélie-t és a csodás bőr táskáit, kiegészítőit. Anna ezen a hétvégén a stúdiójában vár Titeket, ahol az ő segítségével készíthetitek el saját “Dora” hátitáskátokat.

Ha szeretnétek résztvenni az eseményen, ne felejtsetek el regisztrálni!

További infók a Facebookon.

 

You may also like