Budapesti programajánló – 2018. június 21-24.

Néhány hete készítettem a legutóbbi programajánlómat, de most ismét összegyűjtöttem budapesti kimozdulási lehetőségeket. Zene, színház, divat. Mit szóltok hozzá?

 

Illusztráció: Bereczki Ivett

 

Stylewalker Day & Night 2018

2018. június 21. 16:00-21:00

#vásár

Valami új nyári ruhára, kiegészítőre vágytok, esetleg a lakásotokat szeretnétek feldobni valamilyen apró design tárggyal? Akkor csütörtökön a bevásárlóközpontok helyett inkább válasszátok a magyar tervezők üzleteit! A kedvezményes vásárlás mellett különböző programokon is résztvehettek. Lesz koncert, kerekasztal beszélgetés, kiállítás.

A résztvevő üzletek listáját keressétek a Facebookon.

 

 

MOJO a Belvárosi Színházban

2018. június 22. 19:00

#színház

Ezen a héten debütál Magyarországon Jez Butterworth bizarr, fekete humorú darabja Göttinger Pál rendezésében. A MOJO az 1950-es évek londoni klubéletébe varázsolja el a nézőt, ahol nyüzsögnek a bűnözők, a hírnévre vágyó sztárocskák és óriási mennyiségben fogy a kábítószer és az alkohol. A történet az egyik klubtulajdonos halálával kezdődik, ami magával hozza a bonyodalmakat.

A főbb szerepekben Csőre Gábort, Nagy Dániel Viktort és Szabó Kimmel Tamást láthatjátok.

Volt szerencsém premier előtt megnézni az előadást és csak ajánlani tudom, ha nem riadtok vissza az erős társadalomrajztól és némi káromkodástól. 🙂

A héten többször is megnézhetitek a darabot. Infók és jegyvásárlás a Belvárosi Színház weboldalán.

 

Fotó: Orlai Produkció – Pénzes Kristóf

 

 

Nanushka Late Night Shopping – Long Night of Museums edition

2018. június 23. 19:00

#vásár

Ezen a héten divattal kapcsolatos eseményekből nem lesz hiány. A Nanushka is meghosszabbított nyitvatartással, 30-50%-os kedvezményekkel, pezsgővel és harapnivalóval várja az divatrajongókat. Ha nem ismeritek a hazai divat színtér egyik meghatározó márkáját, akkor ezen az estén mindenképpen ismerkedjetek meg vele és nézzetek el a Nanushka főhadiszállására a Bécsi utcába.

További infók a Facebookon.

 

 

Felső Tízezer, Barkóczi Noémi – Kertiparti a Dürerben

2018. június 24. 19:00

#koncert

Vasárnap este a Dürer Kertben közös kertipartit tart a Felső Tízezer zenekar és Barkóczi Noémi. A Felső Tízezer dalait hallgatva nosztalgia fog el, Noémi pedig finom melankóliával varázsol el. Hallgassátok meg őket élőben egy rozéfröccs társaságában.

Az esemény a Facebookon.

 

 

You may also like